Дженифър Анистън стана "Мъж на годината"

Дженифър Анистън е първата жена в света, която бе отличена от мъжкото списание „GQ“ и оглави класацията за "Мъж на годината".

Американското издание на GQ има традиция да слага на корица носителят на отличието „Мъж на годината“. Тази година носители са Винс Вон, 50 Сент и Дженифър Анистън.

Разбира се, Анистън е обявена като първата в историята на списанието „Жена на годината“, а всеки от тях тримата краси по една корица на последния брой на списанието, което излиза в три екземпляра. Това, че Анистън и Вон са обявени съответно за мъж и жена на годината е случайно, тъй като издателите нa списанието се канели от край време да ги сложат на корица и то още преди тяхната връзка да стане публична.

Анистън е отличена заради това, че запази мълчание по време на съкрушителната за нея развръзка на брака й с Брад Пит. Въпреки че бе жестоко наранена, Анистън не направи никакви изявления по медиите, като запази достойнството си и това на Пит.

Редакторът Марк Хийли коментира първото избиране на жена в класацията с думите: „Когато виждаш, че някой е достоен и го заслужава, ти му правиш път“. Анистън има честта да получи признанието навръх 10- годишнината на "GQ".
На корицата Анистън позира без горнище, а вътре по сексапилни и оскъдни тоалети.

Снимки: GQ


Източник:tialoto.bg __________________



{START_COUNTER}